Maďarský arcibiskup: Migrácia je cesta k islamizácii Európy. Cieľ je jej obsadenie

14. 05. 2016 13:17:49
Gyula Marfi, jeden z najvýznamnejších cirkevných hodnostárov Maďarska, vyhlásil na nedávnej konferencii, že islam má jednoznačný plán na exportovanie svojich cieľov do Európy a že súčasné migračné prúdy sú prostriedkom

k ich dosiahnutiu.

Arcibiskup Marfi z Veszprému povedal medziiným vo svojom prednese na konferencii, ktorá sa niesla pod názvom Otázky a problémy národov v oblasti Stredozemného mora v 19. a 20. storočí, nasledovné slová:

"Migrácia, ktorá sa v súčasnosti odohráva, je jednosmerná ulica, ktorej jediný smer vedie k bezprostrednej islamizácii Európy. Pri analýze súčasnej migrácie nejde v prvom rade o jej príčiny, ale ide o jej ciele a o jej zameranie. Kto preto hovorí len o príčinách, ten sa buď mýli alebo klame. Preľudnenosť obyvateľstva, chudoba a vojna zohrávajú pri tejto migrácii len druhoradú a či dokonca až treťoradú rolu. Moslimské rodiny majú často osem až desať detí. Tie však nie sú splodené z lásky k deťom, ale z povinnosti voči islamu. Moslimovia sa považujú za vyššie bytosti ako sú nemosliovia a džihád žiada od nich, aby dobyli celý svet pre islam."

V Shari ́ah sa možno dočítať, že cely svet je zadelený do Dar al-Islam a do Dar al-Harb, teda do území, kde už vládne len islam a do území vojen, to znamená do takých území, ktoré ešte musia byť pre islam dobyté. Tak je to napísané a tak to od moslimov žiada Allah a preto je moslimom zakázané o tom diskutovať. Moslimovia majú len povinnosť tento príkaz islamu naplniť.

Maďarský arcibiskup prizvukoval aj to, že náš kontinent nemôže prežiť bez silnej, európsky orientovanej ideológie. Preto Európa, ak sa chce zachovať aj naďalej a zostať európskou, tak konečne sa musí zobudiť a plne si uvedomiť, že skutočným cieľom islamu je len obsadenie Európy.

Európa je pre islam ľahkou korisťou, lebo je nejednotná a každy si v nej verí na čo len chce a teda v podstate sa v Európe neverí na nič.

Autor: Roman Bednár | sobota 14.5.2016 13:17 | karma článku: 31.95 | přečteno: 719x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Jiří Kačír

V USA je standard jen 10 dní dovolené ročně a ne každá firma nabízí volno o všech svátcích

V posledních letech jsem se několikrát zajímal o možnostech práce v USA. Na toto téma jsem četl řadu názorů a článků, realita pracovních podmínek v této zemi mi trochu vzala iluze.

29.3.2024 v 16:04 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 42 | Diskuse

Jindřich Kubánek

Zkreslené vidění - Návod k použití

Každý si myslí, že mozek má a že ho používat umí. Přesto stačí, když ztratí klíč od bytu nebo založí kamsi brýle, aby vše ztratilo smysl a začala panika a zoufalství.

29.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 74 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 18.81 | Přečteno: 261 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 12.27 | Přečteno: 151 | Diskuse
Počet článků 169 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 685

 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...