Kolínsky Silvester sexuálneho obťažovania žien azylantami sa zopakoval v Darmstadte

31. 05. 2016 16:08:31
align="justify"Počas Open Air festivalu teraz v nedeľu, v hessenskom Darmstadte, prišlo k hromadnému sexuálnemu obťažovaniu mladých žien a dievčat. Podľa miestnej polície sa zatiaľ prihlásilo dvadsať dievčat,

ktoré zároveň podali na páchateľov trestné oznámenie.

Medzičasom polícia, podľa vlastného oznámenia, už troch z nich identifikovala a vzala do väzby. Podľa policajných informácií boli malé skupinky dievčat odrazu obkolesené niekoľkými veľkými skupinami mladých azylantov, prevažne z Pakistanu a Afganistanu a následne boli sexuálne obťažované.

V uplynulých týždňoch a mesiacoch prišlo opakovane v početných mestách Nemecka k obťažovaniu a znásilňovaniu žien a dievčat utečeneckými azylantami. Len vo veľmi málo prípadoch došlo aj k odsúdeniu pachateľov.

Začiatkom týchto utečeneckých aktivít v Nemecku bola pamätná silvestrovská noc v Kolíne n. Rýnom, kde viac ako tisíc utečencov pred hlavnou stanicou a pred kolínskym Dómom, sexuálne obťažovalo ženy.

Nemecká jusítícia je viac ako benevolentná a veľkorysá voči trestnej činnosti utečeneckých azylantov, ktorí využívajú a zneužívajú jej letargickú slabosť a zhovievavosť. Takéto prípady potom animujú ďalších a ďalších utečencov tento stav využívať. Sexuálne obťažovanie žien na kúpaliskách utčencami sa medzičasom v Nemecku stalo relatívne bežným zjavom, a tak už niektoré mestá uvažujú o zavedení kúpacích časov len pre ženy a len pre mužov.

Pomaly, ale iste, sa tak blížime k saudským pomerom. Len pred niekoľkými dňami navrhla strana Zelených v Hamburgu, aby sa v každej mestskej štvrti postavila mešita.

V Kolíne n. Rýnom, keď sa prejdete po Neusserstraße, tak len tam nájdete až sedem mešít, tri z nich sú dobre ukryté v takzvnom Hinterhofe – v zadnom dvore.

Autor: Roman Bednár | úterý 31.5.2016 16:08 | karma článku: 34.10 | přečteno: 1220x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Alena Šnajdrová

Sebevědomí chlapa poznáš podle toho, jak vypadá jeho žena

Málokterý muž s nízkým sebevědomím má po svém boku ženu, za kterou se kdekdo otočí. Obecně by se tedy dalo říct, že sebejistý muž uloví dámu hezkou a zakomplexovaný ošklivou. Ovšem je to opravdu takhle jednoduché?

30.3.2024 v 2:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 15 | Diskuse

Štěpánka Bergerová

… o mámivé iluzi erotického prádla

Nedávno jsem byla na křestu povídkové knihy, kde autorka vetkla do úvodního textu inspiraci z příběhů vyslechnutých v kabince obchodu s luxusním prádlem.

29.3.2024 v 20:29 | Karma článku: 6.76 | Přečteno: 164 | Diskuse

Karel Trčálek

Takže Velký pátek našeho největšího básníka...

Ti, co nečinně přihlížejí ukřižování Spasitele jsou ti špatní. Avšak ti, co jsou vyhazováni z práce, vláčeni blátem, jsou ti dobří, jsou těmi, pro které se Spasitel obětoval....

29.3.2024 v 17:08 | Karma článku: 21.23 | Přečteno: 335 | Diskuse

Jiří Kačír

V USA je standard jen 10 dní dovolené ročně a ne každá firma nabízí volno o všech svátcích

V posledních letech jsem se několikrát zajímal o možnostech práce v USA. Na toto téma jsem četl řadu názorů a článků, realita pracovních podmínek v této zemi mi trochu vzala iluze.

29.3.2024 v 16:04 | Karma článku: 14.54 | Přečteno: 360 | Diskuse

Jindřich Kubánek

Zkreslené vidění - Návod k použití

Každý si myslí, že mozek má a že ho používat umí. Přesto stačí, když ztratí klíč od bytu nebo založí kamsi brýle, aby vše ztratilo smysl a začala panika a zoufalství.

29.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 10.27 | Přečteno: 125 | Diskuse
Počet článků 169 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 685

 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...