Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J79a66r83a 18R97a12n84k

4. 7. 2015 18:58

Priste se lepe pripravte, na netu je toho skutecne hafo, nesmite hledat ve svych oblibenych: aeronet, Zvedavec a "globalni vyzkum" - psany strelnym Kanadanem, ktery se chechta, pokazde kdyz si jde pro rubly

http://business.financialpost.com/news/economy/greek-prime-minister-alexis-tsipras-learning-eus-no-1-rule-dont-mess-with-angela-merkel

0 2
možnosti
VV

A co na to Vase juhoamericke tlacove Centrum? Nebudte skrobi, pujcte Jim jeste.

4 1
možnosti
JF

Jo jo, je to škandál, že chce někdo své peníze zpět....

Poněkud se ovšem zapomíná, že těsně před vítězstvím Syrizy ve volbách se řecká ekonomika poprvé po dlouhé době začala dostávat do lepší kondice, měli první primární přebytky... Kdyby se nedostal k moci marxista Tsipras a zjevně psychicky nemocný Varufakis, tak existovala alespoň malá šance, že se ta trajektorie začne zlepšovat. Ale lidé už neměli dost trpělivosti. Vlády úspor nejsou moc oblíbené (Kalousek by mohl vyprávět), i kdyby přinesly zemi prosperitu. Teď už je šance nulová. Přijímání nových státních zaměstnanců Syrizou, zrušení privatizací a namlouvací tanečky Tsiprase v Moskvě tak akorát vyhnaly poslední zbytky nemnoha investorů a ti rozumnější z Řeků vyvedli do zahraničí i své úspory. Teď už se Syriza může dívat jen na svůj hořký konec. Buď voliči řeknou v referendu ANO a pak půjde Syriza od válu, nebo řeknou NE, ale pak bude muset vláda sehnat peníze alespoň na důchody a platy, jinak je Řekové pověsí na kandelábry. A jak chtějí sehnat peníze, když za posledního půl roku znectili a pouráželi kdekoho, kdo by jim mohl ještě půjčit - Němce, ECB, MMF... A přijmout finanční pomoc od Turecka by bylo pro Řeky asi to největší ponížení. A navíc by to zjevně nebylo zdarma, Turecko by chtělo podporu pro uznání severního Kypru, vyřešit spory o ostrůvky atd.

8 2
možnosti
OP

Paradox: máte pravdu, stejně jako má pravdu autor blogu

3 3
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 685x
 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Seznam rubrik