Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Tohle se snad ani nemá smysl komentovat!Rv

0 0
možnosti
TH

Ale na vás nemají,že.Vy jste je prokouknul.Tolik energie,kterou do toho ti z USA vrazili a vy hned víteR^.

3 0
možnosti
Foto

Já to říkám furt. Ty júesej můžou za všechno. Úplně za všechno. A jsou čím dál mazanější. Jsem netušil že retro články Rudého práva bude někdo žrát ještě po třiceti letech.

6 1
možnosti
PZ

P41a14v56e21l 40Z71e54m69a34n

16. 4. 2016 14:00

že jsou autorovy postřehy i spekulace logické pro vás není podstatné ?

Na rozdíl od vás pokračovatele bolševismu vidím jinde - třeba v lidech jako vy, kteří nekriticky přijímají postoje těch co nám vládnou, protože strana a vláda má vždy pravdu ;-)

1 6
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu, vypadá to tak. Je zajímavé, že nejvíce s tímto případem ohánějí ti, kteříé nám před zhruba před deseti lety vyprávěli, jaké jsou daňové ráje in a paráda. Karma R^

0 0
možnosti
JT

Ale jděte. Zdroje odkud jste to opsal by nebyly ? Hádám, že někde na východě by byly.

4 1
možnosti
VK

Tohle je nějaké retro ne? Není nějaké výročí?;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 685x
 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Seznam rubrik