Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J78i57ř32í 55F21o59g85e65l

22. 5. 2016 6:58

Ta rádobykonspirace je tak hloupá, až se člověk zamyslí, proč ji vlastně autor vytáhnul. Zvláště když technicky i psychologicky hodně pokulhává. Je to zvláštní především u autora, který se prý zabýval kosmem.

A pak si člověk uvědomí národnost pisatele a už se nediví. Nenávist Slováků k židům přetrvává....

2 2
možnosti
Foto

Erraticky letovy manevr s civilnim letadlem? Mate bujnou fantazii

5 0
možnosti
Foto

Já se předem omlouvám za slovíčkaření, ale nezáleží na tom, zda je letoun civilní nebo vojenský, ale na jeho charakteristikách.

Takže spíš by bylo vhodné říci "velký dopravní jet" (který samozřejmě může patřit i armádě.

0 0
možnosti
Foto

Izrael nemela duvod se toho hledani zucastnit.

4 0
možnosti
MJ

Ano, mám stejnou otázku ... Proč by Izrael zasahoval mezi Egyptským a Řeckým vzdušným prostorem? Natožpak omylem? ... jako by izraelci potřebovali další problémy ...

4 0
možnosti
Foto

Takže, kdyby chtěl Izrael něco zakrýt, tak bude naopak hledat velmi intenzivně.

A pro by měl něco hledat v prostoru pod egyptským nebo řeckým vzdušným prostorem? O záchranu životů přece v žádném případě nešlo.

4 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 685x
 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Seznam rubrik