Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

NOVÁ REPUBLIKA-"Článek Zeman je fašista je dle admina z důvěryhodných zdrojů." Další důkaz cenzury na blogidnes!!!

1 3
možnosti
Foto

Není z důvěryhodných zdrojů. Nechápete psaný text. Jedná se o soukromý názor, se kterým nemusíme souhlasit a lze o něm polemizovat ale protože se jedná o soukromý názor, není možné jej zdrojovat. Naopak pan Petřík se snažil sugerovat, že oficiální orgány OSN podnikly jakési kroky na Ukraině.

3 1
možnosti
Foto

Oficiální orgány OSN skutečně podnikly jakési kroky na Ukrajině.

Jenže jim v tom Ukrajina zabránila.

0 1
možnosti
Foto

A kde máte ten zdroj ze stránek OSN? Aby se vám lépe hledalo a nedopadl jste jako Zeman s Peroutkou, poradím vám, že OSN se v angličtině píše UN.

1 0
možnosti
Foto

Už jsem Vám to napsal do jiného příspěvku, že ten zdroj našli Vaši příznivci a je v diskusi pod mým blogem.

0 1
možnosti
Foto

Pane Petříku, tak jsem zariskoval své zdraví a přečetl si váš článek, který bez jakéhokoliv zásahu cenzury leží na vašem blogu. A musel jsem se opravdu smát. Vy se opravdu divíte, že tuto směs polopravd a nehoráznosti stáhli z hlavní stránky? V podstatě ta Ukraina, tam tvoří jen část. Hlavně tam píšete že USA chtěli nějaké základny a další konspirační nesmysly. To vše ozdrojováno Sputníkem, což je takový proruský Dikobraz. A k té Ukraině a komisi? Pokud byste byl opravdu tolik zaujat údajným mučením, vložil byste odkaz na NY Times, což by určitě administrace neoznačila jako nedůvěryhodný zdroj. Jenže to byste pak nemohl napsat ten nepravdivý nadpis, protože ona subkomise, o které je tu řeč, nikoho neobvinila.

http://www.nytimes.com/2016/05/27/world/europe/un-suspends-torture-inquiry-in-ukraine.html?_r=0

1 0
možnosti
Foto

Když jste tedy moje zdroje a celý blog zpochybnil, tak mi odzdrojujte, jakým způsobem Rusko ohrožuje Pobaltské státy. S tímto názorem jste v jiné diskusi vřele souhlasil.

Počítám, že jako zdroje použijete výroky politiků Pobaltských států a zemí NATO. Ale nechci Vám křivdit, takže se můžete dát do toho.

0 1
možnosti
Foto

Samozřejmě že ano. O ty země přece jde. A dostatečným zdrojem je ruské chování. Agrese proti Ukraině, Gruzii, předtím proti Litvě, Lotyšsku a Estonsku. Agresivní chování v mezinárodním vzdušném prostoru, stejně tak jako Putinovy hrozby Rumunsku a Polsku, za jejích ochotu mít ochranný štít. Jaký mírotvůrce to asi musí být, když mu vadí obrana. Ochrana. Ten radar neútočí. Není to zbraň. Je to prevence proti útoku. Jestliže Rusko dle svých slov nemá agresivní úmysly, proč se vzpouzí tomu, že ostatní země jím nevěří? Jenže s Váma pane Petříku nelze rozumně diskutovat. Vy jste něco mezi Polickým a Hermánkem. Jakmile vás někdo zatlačí do kouta a vy nemáte argumenty, tak začnete uhýbat a měnit témata.

1 0
možnosti
Foto

A ještě mohu dodat, že i neutrální Švédsko se už nebrání přítomnosti vojsk NATO na svém území, poté co je samo cílem nepřátelství ze strany Ruska.

1 0
možnosti
Foto

Skutečně dobré.

Putin zorganizoval Majdan, svrhl Janukovyče, dosadil tam Turčinova s Jaceňukem, aby poté mohl vojensky napadnout Ukrajinu, jako první poslal vojska do Jižní Osetie, aby zlikvidoval nespokojené obyvatelstvo a předtím provedl agresi proti Litvě, Lotyšsku, Estonsku.

A radar je snad na identifikaci a zaměřování nepřítele. A Írán sousedí s Polskem a Rumunskem, proti němuž je radar údajně určený.

Takže, pokud použiji Váš způsob vedení diskuse, tak Vy jste zase ve strašení Ruskem kombinace blogerů Peszyňského se Zieglerem.

0 1
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 685x
 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Seznam rubrik