Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně, když admini stáhli článek z titulky, kde jsem psal o tom, jak Ukrajinci odmítli pustit komisi OSN do ukrajinských věznic, kde měli prošetřit mučení vězňů, tak mi napsali, že musím uvádět minimálně dva věrohodné zdroje, že např. Sputnik není věrohodný zdroj.

Když jsem po nich chtěl seznam nevěrohodných (tedy adminy iDnesu zakázaných zdrojů), tak jsem již odpověď nedostal.

Když jsem se zeptal, proč nebyl z hlavní stránky stažený článek "Zeman je fašista", u kterého nebyl uvedený vůbec žádný zdroj, dostalo se mi této odpovědi:

"Pokud si pan Peszynski myslí,že pan Zeman je fašista, je to jeho názor, který dozdrojovat, jak jistě uznáte, nelze. Rozebírat s Vámi podrobně u každého blogu, proč jsme nepovažovali za nutné ho stáhnout, není v mých časových možnostech"

3 4
možnosti
Foto

Jenže on ten sputník není věrohodný zdroj. Váš článek navíc vyvolával dojem, že se jednalo o nějakou oficiální misi OSN, což není pravda a na samotném webu OSN o této akci není ani zmínka.

3 2
možnosti
Foto

Nezlobte se na mně, ale jestli odkazujete na festival v Darmstadtu, kde došlo k obtěžování dotyky žen nějakými 3 Pákistánci, když tam bylo 400 000 lidí, tak vás mohu ubezpečit, že už před více než 6 lety jsem byla účastna festivalu v UK v Readingu o počtu 70 000 lidí, jenž přenášela BBC. Ženy si tam v alkoholovém opojení strhávaly trička, když na ně kamera zabrala, a patrně by si strhaly i podprsenky. Tyto podprsenky si jistě strhávaly později pod stany. Všichni byli v parukách a počmáraní všichni se osahávali se navzájem, protože byli pod parou. Všichni na sebe rovněž padali a udupávali si. Ale jelikož to přenášela BBC, tak bylo prioritou ochranky nikoli zachránit udupávané lidí v davu, ale nerušit přenos. Kdo byl příliš udupaný a byly tam i rozbité hlavy, tomu bylo nabídnuto ošetření v sanitce. Problém byl, že se k sanitce nemohl nikdo vzhledem k obrovskému davu vůbec třeba 15 minut dostat. Druhý den bylo ohlášeno jedno znásilnění, jež bylo v tisku. Asi nějakými opilci. Policie to prošetřila a případ byl řešen, ale čekat, že se při takto megalomanské opilecké akci, kde jsou často přítomny i drogy atp. a rockové hvězdy vyloženě podněcují davy k tomu, aby tančily anebo se udupávali a někdy třeba vyskakují do publika a občas se stává, že publikum je při tom udupáno, a vyjímečně je někdo při tom i zabit, že se něco nesemele je naivismus 1. stupně.

1 1
možnosti
MP

Stalo se něco podobného při našich letních festivalech,kde se droguje o sto šest?

0 1
možnosti
MS

Mezi námi, není potřeba vás hledat. Pod tímto textem je seznam dalších vašich článků a ten inkriminovaný je hned na prvním místě a každý si ho může přečíst. Takže o žádnou cenzuru tady nejde. :-P

2 0
možnosti
Foto

Myslím si, že kdyby autor nenapsal tento druhý blog, nikdo z nás by nehledal ten předchozí. Takhle si ho alespoň můžeme dodatečně přečíst

2 0
možnosti
MT

Cenzura jako za komoušů ! Hnus velebnosti. ;-O

2 3
možnosti
VK

To bude tím, že flagrantně porušujete kodex. V čem? Zkuste hádat. Věřím, že to dáte. Nápověda: nehledejte konspirace.:-)

7 4
možnosti
MP

V kodexu je totiž něco ve smyslu,že o imigrantech se musí psát korektně!!!!Skutečně to není cenzura?

0 3
možnosti

Po pravdě, ty vaše psycho-slátaniny si nic jiného nezasloužíRv

10 6
možnosti
JR

J55a88r93a 94R58a51n98k

31. 5. 2016 19:41

Osobne si stale myslim, ze jste fake, jednak ty konspirace rovnajici se pane Gabrielovym, havrani vlas a hlavne ty odkazy;-(

0 3
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 685x
 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Seznam rubrik