Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, stažení článku Vám zdůvodnila kolegyně Janků, tedy vlastně nerozumím Vaší reakci. Pokud do článku dodáte zdroje, rádi Vám jej vrátíme zpět na hlavní stranu. Prosím prostudujte si pravidla.

0 0
možnosti

V pravidlech toto jistě máte. Zmíněný blok jsem sice nečetl, ale pokud chcete toto pravidlo aplikovat, tak tedy na všechny. Blogy na iDnes čtu pravidelně a opravdu málokdy blogeři "dodávají zdroje". Bohužel mám pocit, že opravdu se tento blog "nehodí do krámu". Rv

3 0
možnosti

Karma! Tak jsem si zmíněný článek stažený z titulky přečetl, ovšem nenašel jsem na něm nic "závadného", co se běžně udává jako nejčastější příčina - politická reklama, vulgarity, atd. O znásilňování německých žen přistěhovalci, ať už severoafrického či afghánského původu se psalo i v mainstreamových médiích, nenašel jsem tam nic vysloveně urážlivého vůči nějaké národnosti nebo vůči islámu, ani třeba reklamu na nějaké vlastní internetové médium, opravdu ani písmenko, které by odůvodňovalo stažení z titulky. Jediná prkotinka, které jsem si všiml, že se na začátek perexu z nějakého důvodu dostal text o formátování - "align=justify", ale jestli taková drobnůstka je důvod ke stažení z titulky, tak to by byl skutečně "nářez". :-( Ale je možné, že mi to tam omylem hází můj čtecí program pro nevidomé.

1 1
možnosti
Foto

Závadného je snad jen to, že tato informace není nikterak ověřená. Prostě kromě blogu pana autora a webu shariaunveil se o té události nikde nedočtete.

1 0
možnosti

A máte pravdu. Marie Kolářová nevím, jak se do žebříčku mezi nejčtenější dostala. V Německu by si to uměli richtig spočítat

0 0
možnosti

No to je salámová metoda. Tady na blogu dávají například úplně falešné žebříčky. Nějakého Mácu tam protlačí a tváří se, jako by ho každý četl a karmoval.

1 1
možnosti

J25a49r36a 36R68a41n35k

1. 6. 2016 0:20

Netvari, pani Gregorova, on je cten a dokonce si ho vazime:-)

0 1
možnosti

R84a20d79e17k 89J40a93r67o50š

31. 5. 2016 21:27

A co má být. iDnes je soukromé médium a může si určovat redakční směr a styl dle libosti. Pokud vám zdejší podmínky a vytýčený styl nevyhovují, račte se přesunout na jiné médium a přestaňte tady brečet...

0 3
možnosti

je smutné,když někomu vyhovuje cenzura....Vzdělaný a moudrý si svobodu vyžaduje,hlupák ji nepotřebuje.

3 1
možnosti
Foto

Je to normální postup v rámci deklarovaného boje proti ruské propagandě. Mítní propagandisté vyhlédavají nepohodlné články a cenzurují je.

1 1
možnosti

J33a13r86a 81R47a95n77k

31. 5. 2016 20:53

Ruska propaganda, to je dobry joke, zrejme nevite, ze chudaci Rusove maji povoleno sledovat v tv pouze to co batuska povoli, jste usmevny, myslela jsem, ze mate leosi prehled z kolotoce.

0 2
možnosti

NOVÁ REPUBLIKA-"Článek Zeman je fašista je dle admina z důvěryhodných zdrojů." Další důkaz cenzury na blogidnes!!!

1 3
možnosti
Foto

Není z důvěryhodných zdrojů. Nechápete psaný text. Jedná se o soukromý názor, se kterým nemusíme souhlasit a lze o něm polemizovat ale protože se jedná o soukromý názor, není možné jej zdrojovat. Naopak pan Petřík se snažil sugerovat, že oficiální orgány OSN podnikly jakési kroky na Ukraině.

3 1
možnosti

Včera jsem psal na CFP o cenzuře na blogu I dnes. Jména cenzurovaných přibývají každým dnem!!!!

2 1
možnosti

Mažou vám článku nebo je upravují?

2 0
možnosti
Foto

Pro všechny kteří naříkají nad cenzurou mám jedno doporučení. Najděte si v nějakém slovníku, co slovo cenzura znamená. Na idnesu, žádná cenzura kvůli názorům neexistuje. Pokud je článek přesunut do soukromých, je to na základě blogerem odsouhlaseného kodexu, kdy tento článek porušuje pravidla, dána provozovatelem tohoto portálu. Toto přesunuti se ovšem nedá nazvat cenzurou, protože přesunutý článek je možno najít v původní formě a bez jakéhokoliv mazáni nebo cenzorských zásahů

2 1
možnosti
Foto

Vysvětlete mi, proč blogeři píšící protizemanovsky a protirusky nemusí dokládat vůbec žádný zdroj a blogeři píšící v opačném duchu musí doložit nejméně 2 zdroje. A když toto udělají, tak jsou jejich zdroje odmítnuty s tím, že jsou nevěrohodné. Když po nich chci seznam nevěrohodných zdrojů, tak nedostanu odpověď.

Já beru jako fakt, že iDnes je soukromé médium a admini si tedy mohou dělat co chtějí. Ale ať nemluví o tom, že na iDnesu není cenzura, když protiruské, protizemanovské, proimigrační články mají zelenou a články proruské, prozemanovské a protiimigrační jsou z hlavní strany odsouvány do soukromých.

A moc se mi líbí termín věrohodné a nevěrohodné zdroje.

Protože zase se budu opakovat. Za věrohodné zdroje jsou zdroje jsou adminy iDnes považovány zdroje protizemanovské, protiruské a proimigrační.

2 2
možnosti
Foto

O problému v Darmstadtu lze najít na internetu pouze jeden jediný odkaz. Napsaný portálem shariaunveiled.

1 3
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 685x
 

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V rokoch 1995 - 2005 som viedol v Nemecku Slovenské tlačové centrum.

V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie  už len tam.

V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.

Seznam rubrik